Open dagen leden Warm in Nederland

Ieder jaar bij het begin van de lente organiseert WARM in Nederland twee Open Dagen waarbij onze leden de deuren van hun toonzalen openen en bezoekers informeren over hun ambacht, producten en hun passie.
Hout stoken in een warmte- accumulerende kachel vraagt weinig werk en weinig brandstof. Het rendement is ongeƫvenaard hoog en het binnenhuis-comfort is prettig. Stenen kachels verspreiden de opgewekte warmte immers in de vorm van stralingswarmte. Deze vorm van warmte is altijd een beetje lastig te omschrijven, maar is te vergelijken met de warmte van zonnestralen. Het is een gezonde en aangename warmte die bereikt kan worden met relatief weinig energie. Omdat bij stralingswarmte de warmte niet in de lucht maar in alle oppervlakken en massa wordt opgeslagen, is ventilatie geen probleem bij stralingswarmtebronnen.

Laat u vrijblijvend informeren in de verschillende toonzalen en geniet van deze zachte stralingswarmte.

Kijk op de contactpagina voor de adresgegevens van de leden van WARM en informeer vooraf of de locatie die u wilt bezoeken, meedoet aan deze Open Dagen.